Kultakala sai hammasraudat – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mr. Hot Wing -niminen kultakala pystyy jälleen monien vaikeuksien jälkeen syömään kunnolla. Kiitos kuuluu todella neuvokkaalle eläinlääkärille, joka osasi asentaa pienelle kultakalalle sopivat hammasraudat.

Pennsylvaniassa Lehigh Valley Veterinary Dermatology -eläinklinikalla työskentelevä lääkäri Brian Palmero suoritti kultakalalle erikoisen leikkauksen, jonka myötä kalan elämänlaatu on parantunut huomattavasti. Klinikka julkaisi Mr. Hot Wing -nimisestä kultakalasta ja sen uusista hammasraudoista kuvan verkossa, minkä jälkeen julkaisu sai suuren suosion.

Kultakalan leuat olivat väärässä asennossa, minkä vuoksi sillä oli hengitysvaikeuksia ja se ei pystynyt syömään kunnolla. Brian Palmeiron asentamat pienet hammasraudat auttoivat korjaamaan leuan asentoa, mikä helpottaa kalan ruokailemista jatkossa.

Reddit
Reddit