Leivos ja Donald Trump – kuin kaksi marjaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen lopullinen presidenttitaisto käydään tällä tietoa Donald Trumpin ja Hillary Clintonin välillä. Olemme kertoneet republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan miljardööri Trumpin joutuneen useiden vitsien kohteeksi. Nyt Twitterissä naurattaa Donald Trumpia muistuttava leivos.

Googlen insinööri Matt Cutts on julkaissut sokeriherkkuotoksen lomamatkallaan Espanjassa. Leivos on eräänlainen kuorrutettu munkki.

Koko maailma kohahti vuosi sitten, kun Donald Trump ilmoitti asettuvansa ehdolle Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin. Hän on tällä hetkellä republikaanipuolueen johtava ehdokas. Trumpia on nimitetty kaikkien aikojen oikeistopopulistiksi, jonka teesit vetoavat etenkin amerikkalaiseen työväenluokkaan.