Game of Throne -tunnarista hieno Mariachi-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan suosittu Game of Thrones -sarja jatkuu huhtikuussa kuudennen tuotantokauden merkeissä. Nyt George R.R. Martinin kirjoihin perustuvan televisiosarjan fanit voivat lievittää odotuksen tuskaa kuuntelemalla sen tunnussävelmästä tehtyä hauskaa ja tavanomaisesta poikkeavaa cover-versiota.

Facebookin We Are Mitu -kanavalla jaetussa videossa mariachi-yhtye esittää tulkintaansa Game of Thronesin tunnarista. Kappale kääntyy yhtyeen käsittelyssä hienosti meksikolaisen kansanmusiikin tyyliin soitetuksi versioksi kitaroiden, viulujen ja trumpettien avulla.

Mariachi Game of Thrones

These mariachi can play more than just "Las Mañanitas."

Julkaissut We are mitú 24. maaliskuuta 2016

Mariachi Game of Thrones

These mariachi can play more than just "Las Mañanitas."

Julkaissut We are mitú 24. maaliskuuta 2016