Miehen viettelyssä ei sanoja tarvita – näin se onnistuu!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienillä eleillä on suuri merkitys flirttailemisessa varsinkin silloin, kun toiseen tutustuminen on vasta vilkuilun tasolla eikä parin välillä ole vaihdettu sanaakaan. Women’s Health -lehti kertoi eleistä, joiden avulla naiset voivat näyttää ilman sanoja miehelle olevansa kiinnostunut.

1. Hiusten heittäminen

Hiusten heittäminen kasvoilta pois tai hienovarinen asettelu korvan taakse viestivät miehelle, että haluat tehdä itsestäsi kiinnostavamman hänen silmissään. Tämän liikkeen kanssa tulee olla hyvin hienovarainen sillä ihmiset lukevat herkästi toisia ja huomaavat jos et ole aito.

2. Pään kallistaminen

Pään kallistaminen sivulle ja niskan sekä kaulan paljastaminen viestivät avoimuudesta ja lämmöstä. Tämän eleen voimaa pystyy vahvistamaan kiinnittämällä miehen huomion joillakin kauniilla korvakoruilla.

3. Mutrusuu

Huulten kevyt mutristaminen ja tuominen eteenpäin kertovat siitä, että henkilö on saatavilla.

4. Kulmien nostaminen

Kulmien nostaminen on selkeä lähestymiskutsu miehelle. Katso miestä niin kauan silmiin, että kiinnität hänen huomionsa. Tämän jälkeen käännä katseesi pois ja vilkaise miestä nopeasti uudelleen nostamalla samalla kevyesti kulmia.