Nainen valitti korvakipua – sitten aviomies näki siellä jotain liikkuvaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi ihmisten suurimmista painajaisista on ötököiden ja hyönteisten ryömiminen heidän ruumiinaukoistaan sisään. Brittiläinen nainen hakeutui lääkärin vastaanotolle, koska epäili sairastavansa korvatulehdusta. Korvasta löytyi hämähäkki.

Porthcawlissa asuva 42-vuotias Victoria Price meni Princess of Wales Hospitalin ensiapuun ikävän korvakivun vuoksi. Nainen epäili sairastuneensa korvatulehdukseen, koska kipu oli lähes sietämätöntä. Hän luuli, että korvakäytävään oli jäänyt vettä. Totuus alkoi paljastua, kun Victorian aviomies kurkisti naisen korvaan.

– Siellä on jotain elävää, joka tuijottaa vastaan, mies oli sanonut Victorialle.

BBC kertoo, että naisen korvasta poistettiin elävä ja suurehko hämähäkki. Hämähäkin ulos vetänyt sairaanhoitajaopiskelija Sarah Gaze kehui potilastaan urheaksi, sillä kahdeksanjalkainen puistatti jopa ammattilaista todella paljon. Hämähäkki ei aiheuttanut naiselle pysyviä vaurioita, eikä muninut korvakäytävään.