Kovaäänistä seksiä – naiset tutkitusti miehiä äänekkäämpiä sängyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihde-elokuvissa esiintyvät naisnäyttelijät voihkivat, vinkuvat, huohottavat ja huutavat. Todellisuudessa seksiaktien äänet ovat intohimoisia äännähdyksiä, joita ei pysty teeskennellä tai kontrolloida. Etenkin naiset ilmaisevat seksuaalista mielihyvää ääntelemällä.

Illicit Encounters -sivuston mukaan 88 prosenttia naisista otaksuu, että he ovat seksikumppaneitaan kovaäänisempiä. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä peräti 71 prosenttia miehistä pitää siitä, että neitokaiset ilmaisevat aktin aikana tapahtuvia tuntemuksia myös äänihuulillaan. Äänentaso kuitenkin laskee avioliittoon astuttaessa, kysely kertoo.

Seksiäänet saattavat kantautua myös toisten korviin. Noin 64 prosenttia kyselyyn vastanneista myöntää kuullensa esimerkiksi naapurinsa rakastelua. Useimmiten tasaisen paukutuksen lisäksi seinän taakse kantautuu voihkimista.