Alf-hittisarjan tähti kuoli – löydettiin elottomana kotoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat silmäparit seurasivat 1980-luvun lopussa viikoittain Melmac-planeetalta Maahan saapuneen Alf-hahmon seikkailuja hänen nimeään kantaneessa hittisarjassa. Nyt sarjan ystävät ovat saaneet suru-uutisia, kun televisiosarjan päätähteä esittänyt lyhytkasvuinen tähti Mihaly ”Michu” Meszaros on kuollut.

Näyttelijä löydettiin elottomana kotoaan Los Angelesissa ja kiidätettiin sairaalahoitoon. Meszaros saatiin elvytettyä, mutta hän oli koomassa, eikä enää herännyt ennen menehtymistään.

Asiasta uutisoineen TMZ-viihdejulkaisun mukaan Meszarosin manageri Dennis Varga on vahvistanut asian. Unkarilaissyntyinen Meszaros oli mukana Alf-televisiosarjassa neljän tuotantokauden ajan. Nuorempana hän oli mukana maailmankuulussa Ringling Brosin sirkuksessa.