Outo ilmiö muistotilaisuudessa – poika halasi äitiään tuonpuoleisesta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seitsemänvuotiaan filippiiniläispojan muistotilaisuudessa on sattunut erikoinen välikohtaus. Pojan hauta-arkun viereen asetellut ilmapallot alkoivat nimittäin liikehtiä epänormaalilla tavalla kesken tilaisuuden. Erikoinen ilmiö on tallentunut perheenjäsenien kuvaamille videoille.

Yksi valkoisista heliumpalloista lähti liikehtimään käytävällä. Sitten yhtäkkiä pallo laskeutui murheenmurtaman perheenäidin Joy Ganda Vibar-Alamaresin eteen. Hän kosketti palloa ja alkoi itkeä vuolaasti. Pallo kiersi perheenäidin ja hipaisi kevyesti hänen hiuksiaan.

Joy ja hänen perheensä ovat vakuuttuneita siitä, että seitsemänvuotias Trebby yritti lohduttaa äitiään tuonpuoleisesta. Videon nähneet katsojat ovat olleet ymmällään näkemästään ja monet uskovat, että ilmiö johtui pienen pojan hengen läsnäolosta.