Sotkiko ripsiväri? Näin poistat helposti ja nopeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen nainen tietää sen tilanteen, kun on saanut meikin viittä vaille valmiiksi ja ripsiväri sotkee kaiken. Mustaa silmämeikkiä saattaa töhriintyä vahingossa muuallekin kuin ripsiin, kuten silmäluomille ja nenänvarteen. Nyt neuvotaan, kuinka tahrat saa pyyhittyä pois siististi.

Moni yrittää poistaa silmien ympärille levinnyttä ripsiväriä kostutetulla vanupuikolla. PureWow-sivusto vinkkaa nyt vielä paremman keinon, jotta muu meikki ei kärsisi ripsivärin siistimisessä. Avuksi kannattaa ottaa kosteusvoide.

Kun pumpulipuikon kastaa pieneen määrään kosteusvoidetta, saa ripsivärin pyyhittyä helpommin pois iholta. Hellävarainen pyyhintä ei vahingoita esimerkiksi silmän ympärillä olevaa meikkivoidetta. Kannattaa ottaa vinkki käytäntöön ja kokeiluun.