Aasialaistytöiltä hulvaton tempaus koulun vuosikirjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasialaisamerikkalaiset tytöt saivat kuulla koulussa aina samat kysymykset. Heiltä udeltiin, että mistä he ovat oikeasti kotoisin, miksi he näyttävät samalta ja ovatko he sukua keskenään. Tytöt päättivät lopulta painattaa koulunsa vuosikirjaan vastauksen monia opiskelijatovereita askarruttaneeseen kysymykseen ja tekivätkin sen hauskalla tavalla.

Neljä Vietnamista kotoisin olevaa tyttöä onnistui saamaan kuvansa vieretysten vuosikirjaan. Yleensä oppilaat kirjoittavat jotakin heitä kuvaavaa nimensä alle, mutta nämä tytöt kirjoittivat nimensä alle vain yhden sanan. Neljä vieretysten olevien kuvien sanaa muodostivat yhdessä lauseen: ”We are not related”.

Pelkästään jo se fakta, että he ovat kaikki Vietnamista, voi saada muut kyselemään ovatko tytöt kenties samaa perhettä. Se ei tietenkään auttanut asiaa, että tytöillä oli vielä samanlaiset sukunimet toistensa kanssa. Ilmeisesti Nguyen on Vietnamissa todella yleinen sukunimi, joka onnistui hämmentämään muita oppilaita.

View post on imgur.com