Donald Trumpin kuva ilmestyi vessan lattiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohahti vuosi sitten, kun Donald Trump ilmoitti asettuvansa ehdolle Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin. Hän on tällä hetkellä republikaanipuolueen johtava ehdokas.

Trumpia on nimitetty kaikkien aikojen oikeistopopulistiksi, jonka teesit vetoavat etenkin amerikkalaiseen työväenluokkaan.

Yksi Trumpin kannattajista löytyy Virginian osavaltiosta Midlothianin kaupungista. Clayton Litten istui vessanpöntöllä, kun hän huomasi miljardöörin kasvonpiirteet kylpyhuoneen lattialaatassa. Mies oli onnesta soikeana löytäessään suosikkiehdokkaansa kuvan vessastaan, WTVR CBS 6 Richmond -uutiskanava kertoo.

Kaikki eivät ole samaa mieltä republikaanipuolueen fanin kanssa, että laatassa olisi todellakin miljardöörin kuva. Yhdysvaltojen lopullinen presidenttitaisto käydään tällä tietoa Donald Trumpin ja Hillary Clintonin välillä. Olemme kertoneet republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan miljardööri Trumpin joutuneen useiden vitsien kohteeksi.

Kuva, jonka WTVR CBS 6 (@cbs6) julkaisi