Kim Kardashian uhkeana lentokentällä – rintamus varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on esitellyt maailmankuulua takapuoltaan lukuisia kertoja lehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Viimeksi tällä viikolla hän julkaisi Instagramissa kuvan paljaasta takapuolestaan. Nyt julkkistähti on kuvattu lentokentällä näyttävässä asussa.

Kim ja Kanye lähtivät lennolle Los Angelesin kansainväliseltä LAX-lentokentältä, jonka terminaalissa paparazzi ikuisti heidät. Kimin rintamus varasti kaiken huomion, sillä se oli melko avonaisella kaula-aukolla varustetussa tiukassa mekossa.

Sosiaalisessa mediassa on käyty jo pitkään keskustelua siitä onko Kimin massiivinen takapuoli tosiaan nykyinen kauneusihanne. Suuret niin sanotut latinopeput tulivat muotiin jo vuosia ennen Kardashianin perheen läpimurtoa, kun Jennifer Lopezin pepusta tuli suoranainen ikoni. Äskettäin hän esitteli Instagram-tilillään joukon uusia Kimoji-emojeita, joissa Kimin peppu näyttelee suurta roolia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash