Kiusattu pudotti PUOLET painostaan – uskomaton muutos fitness-voittajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Conner Rensch joutui jo lapsesta lähtien kiusaajien kynsiin ollessaan ylipainoinen. Aikuisiän saavutettuaan Rensch painoi jo yli 120 kiloa, mikä oli suurilta osin hänen makeanhimonsa tulosta. Lopulta nainen onnistui pudottamaan painoaan henkilökohtaisen kunto-ohjaajan ja ravintovalmentajan avulla.

26-vuotias Rensch on onnistunut pudottamaan painoaan nyt yhteensä 59 kiloa, mikä on lähes puolet hänen aikaisemmasta painostaan. Rensch osallistui 2015 World Beauty Fitness and Fashion -kilpailuun ylpeänä uudesta vartalostaan, ja voitti koko kilpailun. Nyt nainen toimii sosiaalisessa mediassa monien muiden laihduttajien inspiraationa.

Conner Renschilla on enää raskausarvet muistonaan ajasta, jolloin hän oli ylipainoinen. Nainen ei häpeile vartaloaan vaan on ylpeä siitä, mitä hän on nyt sen avulla saavuttanut. Daily Mail -lehden mukaan Rensch ei enää peittele vatsansa raskausarpia, koska ne kertovat hänen tarinaansa ja näyttävät kaikille miten pitkälle Rensch on päässyt.

There are many defining moments in my journey up to this point. People may think that competing in this competition is my biggest defining moment, but I always look back on the little things. Being able to wrap a towel around myself, having someone hug me and not feel uncomfortable, going into a store and knowing they have my size. These are the moments that have forever changed me. It's not just about losing weight, but being able to define who I am that has been the most important. It's been overwhelming the amount of love and support that I have been blessed with. I hope that I can continue to reach out and inspire people to accomplish all their goals well. Thank you from the bottom of my heart. Stay beautiful ?? #mybutterflyjourney #completenutrition #WBFF #workout #weightloss #workoutgoals #fitgirl #fitness #fitfam #fitspo #shelifts #strong #weightlossjourney #wbfftransformationmakeover #weightloss #weigtlossinspiration #inspire

Kuva, jonka Conner Rensch (@crensch) julkaisi

To all who think it can't be done. IT CAN. #hardwork #LETSGO @trainandtransform

Kuva, jonka Conner Rensch (@crensch) julkaisi