Lil Wayne sai sairauskohtauksen – kaksi hätälaskua lentokoneella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu räppäri Lil Wayne on kiidätetty sairaalahoitoon sairauskohtausten vuoksi. Mies oli saanut kouristuksia yksityiskoneensa lentäessä Milwaukeesta Kaliforniaan. Pilotti suoritti hätälaskun Nebraskaan.

Räppäri kieltäytyi aluksi hoidosta ja hän vaati lentäjää jatkamaan matkaa kohti Los Angelesia. Valitettavasti mies sai pian toisen kohtauksen lentokoneen noustua ilmaan. Ensiapuryhmä yritti hoitaa räppäriä ensin lentokoneessa, mutta lopulta mies kiidätettiin sairaalaan ambulanssilla.

Lil Wayne joutui kohtausten takia sairaalahoitoon muutama vuosi sitten. TMZ uutisoi, että tällöin miehen vapinat osoittautuivatkin lopulta huumeiden yliannostukseksi. Lil Wayne on puolestaan väittänyt sairastavansa epilepsiaa. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.