Mummelin villi tanssi piristää päivän kuin päivän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivinen ilmapiiri ja hyvä mieli tarttuvat myös ympärillä oleviin ihmisiin. Iloisella asenteella elämään tarttuva henkilö saa usein myönteistä puhtia myös kanssaeläjilleen. Nyt esittelyyn nouseva video on oiva esimerkki tästä.

Féroce-sivuston julkaisema video niittää suosiota Facebookissa. Videolla näkyy kultaiseen spandex-asuun pukeutunut mies, joka tanssii kadulla musiikin tahtiin. Mukaan on liittynyt vaaleanpunaiseen ja vihreään hameeseen pukeutunut mummeli. Molemmat tanssivat tunteella ja tempaisevat fiilikseensä mukaan myös muita ohikulkijoita.

Pian katu täyttyy tanssijoista ja ohikulkijoilla nähdään leveitä hymyjä. Tällaista meininkiä näkisi mielellään myös Suomessa. Valitettavasti suomalaiset viranomaiset keskeyttäisivät bileet todennäköisesti puuttuvan huviluvan takia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat