Space Caket saivat uuden merkityksen – nämä ovat aitoja avaruuskakkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet villityksestä, jossa ruoka-annokset muistuttavat väritykseltään sateenkaarta. Nyt perinteiset värit voivat väistyä, kun tilalle tulevat galaktiset sävyt. Nämä herkut saavat näkemään tähtiä.

Buzzfeed esittelee joukon upeita herkkuja, jotka muistuttavat väritykseltään linnunrataa tai taivaankappaleita. Mukaan listaukseen on päässyt muun muasssa avaruusdonitseja, kakkuja ja minikokoisia leivoksia.

Värikkäät ruoat ovat vallanneet kahvilat ja kauppojen hyllyt ympäri maailmaa. Esittelimme äskettäin väriloistoa vastaan taistelevan jäätelötehtailijan, joka on vastavuoroisesti tuonut markkinoille pikimustaa purtavaa. Musta jäätelö valmistettiin kookoshiilestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat