Rakastunut? Riisu nämä, niin rakkaus kestää pidempään

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus saa sokeaksi. Yleensä ympärillä olevat ystävät huomaavat parisuhteessa olevat ongelmakohdat ennen rakastuneita, koska he osaavat arvioida liittoja realistisesti ja ulkopuolisen silmin. Parisuhteessa kannattaa olla ennen kaikkea rehellinen.

Suhde-ekspertti Lucy Moore muistuttaa vastarakastuneita todellisuuden kohtaamisesta. Suhdetta ei kannata katsoa vaaleanpunaisten lasien läpi, vaikka olisi kuinka ihastunut kumppaniin. Jokaisessa ihmisessä on vikoja ja huonoja puolia, ja niiden myöntäminen sekä kohtaaminen kantaa suhdetta pidemmälle.

Pariskuntien ei tarvitse olla joka asiasta samaa mieltä tai ainaisessa sovussa keskenään. Tervehenkisessä liitossa keskustellaan asioista ja ongelmista, eikä lakaista ikäviä aiheita maton alle. Riitely kuuluu liittoon.

Liian myönteinen asenne parisuhteeseen ja silkka onnellisuuden tavoittelu saattaa jossain vaiheessa romahtaa, eikä kumpikaan osapuolista osaa käsitellä kompastuskiviä oikein. Kannattaa rakastua päätä pahkaa, mutta muistaa järjen aito olemassaolo.