Takaa-ajo kuin agenttielokuvista – poliiseja pakoon savuverholla ja piikeillä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liettuassa kuvatulla videolla päästään seuraamaan tosielämän hurjaa James Bond -tyylistä takaa-ajoa. Tässä tilanteessa erikoisia vempaimia avukseen käyttänyt takaa-ajettu ei hurjistellut Aston Martinilla vaan Volvolla.

Videolla poliisit ajavat Volvo-kuskia takaa Marijampolen kaupungin läettyvillä. Yhtäkkiä takaa-ajettava ottaa käyttöönsä yllättävät keinot hankkiutua eroon häntä seuraavista viranomaisista. Ensin Volvon takaosasta pääsee ilmoille savuverho, joka estää takaa-ajajia näkemästä eteensä. Tämän jälkeen autosta lasketaan tielle vielä renkaat puhkovia piikkejä.

James Bond -tyyliset keinot eivät kuitenkaan auta Volvo-kuskia pakenemaan. Takaa-ajettavan auto ei nimittäin ollut yksinkertaisesti tarpeeksi nopea päästäkseen viranomaisia karkuun. Liettuan poliisi jakoi hurjan videon Facebook-sivullaan lauantaina.