Älä pilota vara-avainta ovimaton alle – tässä parempi vinkki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotiavaimesta on aina hyvä pitää varakappaletta joko ystävän tai sukulaisen luona. Toisinaan vara-avaimen nouto ei kuitenkaan ole mahdollista, ja sitä varten ihmiset jemmaavat avaimia esimerkiksi kukkaruukkuihin ja ovimattojen alle.

Lifestyle-videoita Facebookissa jakava Nifty on nyt vinkannut oivan keinon, kuinka kotiavaimen voi jemmata asunnon pihalle. Neuvo toimii etenkin rivi- ja omakotitaloissa asuvien kohdalla. Avain naamioidaan pihakiveksi.

Vinkkivideolla käytetään tyhjää lääkepurkkia, mutta mikä tahansa pieni purnukka sopii. Purkin pohjaan liimataan kivi, jotta se näyttäisi maahan asetettuna yhdeltä pihan kivistä. Kiven ympärille asetetaan muita kiviä suojaksi ja avain pysyy purkissa piilossa.