Katharine McPheen kaula-aukko vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen popkaunotar Katharine McPhee ei ole vielä onnistunut nousemaan viihdemaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, mutta American Idol -ohjelmasta tuttu tähti on siitä huolimatta menestynyt hyvin sekä laulajana että näyttelijänä. Aivan viime aikoina hänet on kuitenkin nähty harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Katharine kuvattiin Monte Carlossa järjestetyssä 56Th Festival de Television -tapahtumassa, jossa hän osallistui Scorpion-tuotannon lehdistötilaisuuteen yhdessä Gabel Elyesin kanssa.

30-vuotias amerikkalainen Katharine McPhee on poptähti ja näyttelijä, joka nousi tähdeksi American Idol -ohjelman finalistina vuonna 2006. Katharinen esikoislevy julkaistiin vuonna 2007 ja sen Over It -hittisingleä myytiin peräti kultalevyn verran. Musiikkiuran lisäksi hän onnistui saamaan jalkansa oven väliin myös näyttelijänä, kun hänet kiinnitettiin Smash-televisiosarjaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash