Johnny Depp ura vaarassa – palkkasi kriisiekspertin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suklaasilmäinen näyttelijä Johnny Depp on joutunut mediakohun keskiöön erottuaan ex-vaimostaan Amber Heardista. Mies on nyt paennut polemiikkia yksityissaarelleen ja palkannut avukseen kriisitilanteisiin erikoistuneen ammattilaisen.

Grazia-lehti kertoo Johnny Deppin maksavan kriisinhallintaekspertille liki 30.000 dollaria kuussa. Miestä on muun muassa varoiteltu uran kääntyvän kohun myötä laskuun, joten nyt ammattilainen yrittää paikata näyttelijän mainetta ja kunniaa.

Deppiä vaaditaan astumaan julkisuuteen ja kertomaan kaiken televisiohaastattelussa. Amber Heard väitti Johnny Deppin pahoinpidelleen häntä. Heard haki avioeroa Johnny Deppistä vain kaksi päivää miehen äidin kuoleman jälkeen.

On yleisessä tiedossa, että Depp oli majoittanut huonokuntoisen äidin kotiinsa, eikä Heard ollut asiasta mielissään. Deppin väitetään pahoinpidelleen Heardia useamman kerran, vaikka asiasta ei löydy todisteita ainakaan poliisiraporteista. Heard vaatii Deppiltä elatusmaksua.