Näyttelijättären nakukuvat poistettiin Instagramista – vastasi uudella kuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti sen eteen.

Rajoja koettelevan rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa julkaiseva Maitland Ward suivaantui, kun hänen kuvansa poistettiin Instagramista sääntöjen vastaisina. Nyt hän on tehnyt vastaiskun julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hänellä on yllään ainoastaan vessapaperia. Mitään intiimejä paikkoja ei kuvassa kuitenkaan näy.

Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash