Perhe väittää: Muropaketista löytyi kuollut lepakko!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muropaketeista löytyy usein perheen pienimmille suunnattuja kylkiäisleluja, mutta Skotlannissa asuvan perheen muroista löytyi jotain aivan muuta. Perheen mukaan muropakettiin oli päätynyt kuollut lepakko.

Löydös paljastui, kun perheen 17-vuotias tytär Shen Rafique kaatoi muroja lautaselleen. Eläin oli ilmeisesti laatikon ja murot sisältävän pussin välissä. Tytön mukaan aamiaismurot eivät ole juurikaan maistuneet perheelle ikävän yllätyken jälkeen.

– Olen järkyttynyt. En ole ikinä nähnyt lepakkoa näin läheltä, enkä olisi voinut varsinkaan kuvitella syöväni vahingossa sellaisen, Shen kuvailee Daily Record -sivustolle.

Shenin isä otti nopeasti yhteyttä murot valmistaneeseen Kellogg’siin. Yhtiö pahoitteli tapausta, ja tarjosi heille hyvitykseksi uutta laatikollista samaisia muroja.