Nyt on käsilaukussa tyyliä – kantaisitko kultakala-laukkua?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kestävän kehityksen aikana kannattaa panostaa kulutustottumuksissaan tuotteisiin, jotka palvelevat käyttäjäänsä koko rahan edestä. Sen sijaan, että hankkisi olalleen muutaman kerran käyttöä kestävän kassin, voi ennemmin ostaa kertaheitolla laadukkaan ja vuosikausia palvelevan olkalaukun.

Japanilainen Atelier Iwakiri valmistaa käsityönä ja tilauksesta upeita nahkalaukkuja, jotka on ikuistettu erilaisten eläinten hahmoon. Niistä näyttävin lienee kaunis kultakalalaukku. Laukku vaikuttaa aluksi hieman yliampuvalta, mutta silmän tottuessa siihen on helppo ihastua.

Käsilaukku roikkuu olalla ja kala on pehmeine nahkaevineen näyttävän näköinen luomus. Koska laukussa on runsaasti pieniä yksityiskohtia ja se vaatii taidokasta ompelemista, on sen hintakin noussut lähemmäs tuhatta euroa. Kultakalakasseja on saatavana tilauksesta punaisena, mustana, ruskeana tai tummanruskeana.

Kuva, jonka sumiko (@atelieriwakiri) julkaisi

Kuva, jonka Katys (@katysbekker) julkaisi