Ohikulkija tallensi törkeän näyn puistossa: ”Keskellä kirkasta päivää!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheessä on normaalia näyttää kaikki tunneskaalan eri muodot, mutta aikuisten välinen rakasteleminen on syytä jättää aikaan, jolloin lapset eivät ole läsnä. Netissä on julkaistu videotaltiointia pariskunnasta, joka harrasti seksiä keskellä kirkasta päivää puistossa – ja vieläpä lapsen istuessa vieressä.

Videolla näkyy selkeästi, kuinka nainen liikkuu hajareisin paidattoman miehen päällä. Rivo tapahtuma on kuvattu Portugalissa, eivätkä puistossa lempineet aikuiset edes yrittäneet peitellä pelehtimistään. Porton poliisi on ottanut videomateriaalin haltuun ja ryhtynyt tutkimaan tapausta.

Ohikulkijat tai videokuvaaja eivät olleet uskoa näkemäänsä. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun aikuiset villiintyvät seksisessioihin julkisella paikalla keskellä päivää. Olemme kertoneet pariskunnista, joiden aktit ovat päätyneet videona internetiin ja siten koko maailman katsottavaksi.