Paris Hilton pelkää treffisovelluksia – julkaisee kuviaan vain someen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkistähti Paris Hilton julkaisee aktiivisesti kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan. Nyt nainen on paljastanut, että suorastaan rakastaa yhteisöviestinpalveluita ja niiden päivittämistä. Hän käyttää sosiaalista mediaa osana imagonsa luomiseen.

Instagram
Instagram

parishilton05122013

Paris Hilton on 35-vuotias liikenainen ja DJ. Hän surffailee aktiivisesti Twitterissä, Snapchatissa ja Instagramissa. Naisella on Twitterissä 13,7 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissa 5,9 miljoonaa fania. Parasta hänen mukaansa on se, että pääsee keskustelemaan suoraan fanien kanssa.

Prestige Hong Kong -lehdelle haastattelunsa antanut sinkku perijätär ei kuitenkaan uskalla luoda profiilia treffisovelluksiin. Hän on kuullut kauhukertomuksia kavereiltaan niin paljon, että pelkäisi hullujen stalkkereiden innostuvan liikaa. Paris Hilton julkaisee mielellään vähäpukeisia kuviaan muualla somessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat