Charlie Sheen kondomiyhtiön mainoskasvoksi – varoittava esimerkki turvaseksin tärkeydestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos joku julkkis on tässä maailmassa harrastanut järjettömän paljon seksiä satunnaisten kumppaneiden kanssa, voidaan nimilistan kärkipäähän nostaa näyttelijä Charlie Sheen. Mies törsäsi seksityöläisiin yhden vuoden aikana liki 1,5 miljoonaa euroa.

Näyttelijä Charlie Sheen paljastui viime vuoden loppupuolella HIV-positiiviseksi. Mies on solminut nyt yhteistyösopimuksen LELO-seksivälineyrityksen lanseeraaman kondomimerkin kanssa. Mies toimii LELO HEX -kondomin mainoskasvona ja turvaseksin puolestapuhujana.

– Uskon, että tällaisessa asiassa mukana oleminen on hyvä juttu. Olen käyttänyt paljon kondomeita elämäni aikana, mutta, kuten tiedetty, en joka kerta kuitenkaan, Sheen kertoi People-lehdelle.

Mies kertoo, että kondomin pukeminen kestää viisi sekuntia ja sen avulla voi tehdä loppuelämästä stressitöntä. Kerroimme taannoin, että Charlie Sheen käytti kirjanpitonsa mukaan 1.443.948 euroa seksityöläisiin vuonna 2013. Osa maksullisista naisista oli kiristänyt Sheenia saadessaan tietää miehen HIV:sta. Näyttelijä itse sai tietää tartunnastaan jo vuonna 2011.