Deftones-vokalisti esiintyy tulivuoren sisällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin uuden levynsä julkaissut yhdysvaltalainen alternative metal -yhtye Deftones nähdään tänä vuonna Islannin Secret Solstice -festivaalin pääesiintyjänä. Bändin vokalisti Chino Moreno tulee esittämään tapahtumassa myös vähintäänkin ainutlaatuisen soolokeikan.

Moreno ilmoitti soittavansa akustisen soolokeikan Thrihnuagigur -tulivuoren sisällä. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun yksikään artisti on esiintynyt tulivuoren uumenissa. Esitystä pääsee katsomaan 20 onnekasta fania, jotka lasketaan 121 metrin syvyyteen vuoren laavakammioon.

Thrihnuagigurin tulivuoren kerrotaan olevan lepotilassa, eikä se ole purkautunut 4 000 vuoteen. Secret Solstice presents Inside the Volcano -esiintyminen tullaan jäjrestämään 18. kesäkuuta.