Kaikkien aikojen ”kilarimuija” – kaatoi vodkaa leikkivien lasten päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Roseanna Marie Kiser oli nautiskellut lomastaan Floridassa drinkkejä siemaillen. Nainen oli lekotellut Clearwater Beach -alueella olevan hotellin uima-altaalla. Rauha rikkoutui leikkivien lasten takia.

Kiser oli suuttunut, kun yhtäkkiä hotellin altaalle oli saapunut lapsikatras. Tenavat olivat pelailleet ja polskutelleet hotellin uima-altaassa sydämensä kyllyydestä. 23-vuotias Kiser ei ollut leikkijöistä mielissään.

Nainen pimahti lopullisesti, kun seitsemänvuotias poika oli roiskuttanut vettä hänen lähellään. Kiser otti vieressä olleen vodkapullon käteensä ja kaatoi viinaa lapsen kasvoille. Sen jälkeen humalainen nainen tarttui lasta rinnuksista ja heitti uima-altaaseen.

Myös paikalle saapuneet poliisit saivat osansa kilareista, kun nainen potki viranomaisia nivusiin. Kiser jatkoi lomaansa kaltereiden takana, ABC News uutisoi.