Khloe Kardashian kammoaa vartalossaan yhtä kohtaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin lääkäriopiskelijasta, jolla oli omituinen ja ammattinsa kanssa ongelmia tuottava fobia. Lääkäriopiskelija kärsi melko harvinaisesta napakammosta, jonka vuoksi navan koskettamisen tai näkemisen jälkeen nainen tuli aina pahoinvoivaksi.

Nyt realitykaunotar Khloe Kardashian on paljastanut kärsivänsä samasta kammosta. Khloe Kardashian on melko rohkea ja peloton nainen, mutta yhtä vartalon osaa hän kuitenkin pelkää. Khloe on kertonut People-sivuston mukaan kammoksuvansa ihmisissä napoja, minkä vuoksi hän pelkää myös omaa napaansa.

Khloe on kertonut, että hän ei pysty koskettamaan omaa napaansa tai muiden napaa eikä anna kenenkään muunkaan koskea hänen napaansa. Naisen mukaan napa on ällöttävin asia mitä hän tietää, minkä vuoksi hän joutuukin suihkussa ollessaan pesemään navan seudun hansikkaalla, ja silloinkin nainen kiljuu aina itsekseen suihkussa kun hän lähestyy navan aluetta.