Koira pelkäsi herättävänsä kissan – hiipi hiljaa kuin hiiri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet pitävät pitbulleja aggressiivisena koirarotuna, mutta ainakin tuoreella Youtube-videolla nähtävä yksilö vaikuttaa kaikkea muuta kuin vihamieliseltä. Videolla Redd-niminen koira tekee kaikkensa, ettei herättäisi nukkuvaa kissaa.

Koira liikkuu koomisen hiljaa pitkin hoitokotinsa käytäviä. Syynä on videon jakaneen Youtube-käyttäjä McNewsly01:n mukaan oven takana nukkuva kissa, jota Redd ei halua missään nimessä herättää. Rotunsa hurjasta maineesta huolimatta Reddiä kuvaillaan hellyttäväksi koiraksi, joka suhtautuu kissoihin samaan aikaan uteliaasti ja pelokkaasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat