Sugar daddy rahoittanut naistaan jo miljoonalla – uskomaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaiden miesten kanssa aikaansa viettävä Nina Peterson elää onnellisena ilolintuna. Hän on tienannut sugar daddy -lempinimellä kulkevilta miehiltään noin miljoona dollaria elämänsä aikana. Nyt 37-vuotias nainen kannustaa lapsiaan samalle uralle.

Floridan Orlandossa asuva Nina Peterson kertoo, että sugar daddyn käytössä oleva nainen elää unelmaansa. Hän on muokannut luottomiehensä kustannuksella vartaloaan, matkustellut ympäri maailmaa ja hankkinut jopa oman asunnon. Seksi on yksi osa suhdetta, mutta ei pääasia tai välttämättömyys.

Ninan lapset ovat äitinsä urasta innoissaan, koska myös he hyötyvät lähipiirin rikkkaasta miehestä. Nainen vie lapsiaan lomalle ja ostelee kauniita vaatteita ansaitsemallaan rahalla. Lapset jopa toivovat, että heidän äitinsä avioituisi rikkaan rahoittajansa kanssa, Barcroft TV uutisoi.