Viikonlopun reissusta parempi – näin pakkaat oikein

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkälle viikonloppulomalle lähtiessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä reissuun pakkaa mukaan. Kaikki lähtee liikkeelle oikeanlaisen kassin valitsemisesta, jolloin laukun koko ja materiaali nousevat avainasemaan.

Mikäli matkustaa julkisilla kulkuvälineillä, kannattaa ottaa huomioon laukun mahdollinen likaantuminen ja se, että kassi mahtuu vaikkapa penkin alle jemmaan. Mukaan on järkevä ottaa ainoastaan tarpeelliset vaatteet, eikä yhtään ylimääräistä. Asujen ulkonäköä on helppo muokata asusteilla ja koruilla, kuten huiveilla ja kaulaketjuilla.

Naisten kannattaa pakata reissuun mukaan muutamat eri kengät. Tennareiden lisäksi matkaan voi ottaa kesäisemmät tai juhlavammat jalkineet. Kauneudenhoitotuotteista voi varata mukaan pienemmät matkakokoiset pakkaukset, Purewow kertoo. Tärkeintä kuitenkin on pakata tavarat fiksusti siten, että vaatteet rullataan ja jokainen tyhjä kolo täytetään kenkiä myöten.