Et usko tätä naista 63-vuotiaaksi! Huikea fitness-vartalo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

63-vuotias Wendy Ida on kunto-ohjaaja ja kirjailija, joka pitää itsestään erittäin hyvää huolta. Wendy on itseasiassa niin nuorekkaan näköinen, että häntä ei pystyisi ikinä uskomaan ikäisekseen. Naisen matka hyvään fyysiseen ja henkiseen kuntoon on kuitenkin ollut pitkä.

Wendy Ida on kärsinyt aiemmin perheväkivallasta. Hän oli huonossa kunnossa, hänen terveydentilansa oli huono, minkä lisäksi hänellä oli vielä todella matala itsetunto. Hän aloitti treenaamisen 43-vuotiaana, minkä jälkeen nainen on päässyt todella pitkälle.

63-vuotias Wendy on paremmassa kunnossa kuin mistä moni nuorempi voisi edes haaveilla. Treeninsä aloittamisen jälkeen Wendy laihtui 36 kiloa ja sai aimo annoksen lihasta tilalle. Nyt nainen toimii monien muiden naisten inspiraationa ja motivaation lähteenä.