Google vastasi nettihitiksi nousseelle mummolle: ”Sait meidät hymyilemään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Iso-Britanniassa asuvasta 85-vuotiaasta May Ashworthista, jonka Google-hausta tuli nettihitti. Naisen pojanpojan Twitterissä jakamassa ruudunkaappauksessa nainen on hakenut Googlesta tietoa sympaattisen kohteliaalla tavalla.

Myös Google noteerasi sosiaalisessa mediassa kiertäneen kuvan. Yhtiö vastasi mummolle peräti kahdella Twitter-tilillään.

– Hyvä isoäiti, ei tarvitse kiittää. Vilpittömästi, Google, Googlen Twitter-tilillä jaetussa viestissä kirjoitetaan.

– Rakkain Benin mummo, toivottavasti voit hyvin. Sait meidät hymyilemään miljardien hakujen maailmassa. Ai niin, ja vastaus kysymykseesi on 1998. Kiitoksia, Googlen Iso-Britannian Twitter-tilillä kirjoitettiin.

May Aswhorthin lapsenlapsi Ben John kertoo BBC-sivustolle, ettei hänen isoäitinsä käytä tietokonetta kovinkaan paljon. Vanhus uskoi Benin mukaan, että hakukone toimisi nopeampaa mikäli hän olisi kohtelias Googlea kohtaan.