Kissalla omaperäinen tapa juoda – kaataa maidot päälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat kiinnostuvat yleensä ahtaista paikoista, jonne ne voivat mennä makoilemaan. Monet kissat tapaavat myös työntää päänsä mukeihin ja maljakoihin yrittäessään yltää kielellään veden pintaan tai maitoon. Yksi omistaja on nyt kuvannut kissaansa, jolla on hyvin erikoinen tapa juoda mukista.

Nainen on asettanut pöydälle kissan viereen muovimukin, jonka sisällä on maitoa. Kissa alkaa kurkottelemaan juomaa ja työntää päänsä syvälle mukiin. Pää jää mukiin jumiin, minkä jälkeen kissa nostaa pään takaisin ylös.

Kissa nostaa päähän jumittuneen mukin minkä vuoksi kaikki mukissa ollut juoma kaatuu kissan päälle. Nainen kertoo kuvaamallaan videolla, että kissa tekee tällä tavalla aina kun se näkee mukin, jossa on jotain nestettä. Kaatamisen jälkeen kissa alkaa nuolemaan nestettä pois omasta turkistaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat