Lady Gaga halutaan musikaaliklassikon päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähti on syntynyt -klassikkomusikaalista on nähty valkokankaalla jo kolme versiota, joista tunnetuin on Judy Garlandin tähdittämä sovitus vuodelta 1954. Nyt nuoren näyttelijättären kuuluisuuteen noususta ja vanhemman miestähden suosion hiipumisesta kertovasta elokuvasta ollaan työstämässä jo neljättä versiota.

Uuden Tähti on syntynyt -elokuvan ohjaajaksi ja toiseksi pääosanesittäjäksi on kiinnitetty Bradley Cooper. Variety-lehden mukaan elokuvan naispääosaan halutaan poptähti Lady Gaga. Tuottajien kerrotaan käyvän parhaillaan neuvotteluja Gagan kanssa, Variety uutisoi.

Tähti on syntynyt -elokuvan aikaisempien versioiden naispääosassa on nähty Janet Gaynor, Judy Garland ja Barbara Streisand. Lady Gaga tunnetaan pääasiassa poptähtenä, mutta hän on kerännyt kiitoksia roolistaan American Horror Story -sarjan viidennellä tuotantokaudella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat