Maailman kalleimmat autonrenkaat – hinta yli 500 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dubaissa sijaitseva yritys on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan suunniteltuaan maailman kalleimmat autonrenkaat. Neljät renkaat myytiin 600.000 dollarin, eli noin yli 530.000 euron hintaan.

Z Tyre -yrityksen suunnittelemien renkaiden korkea hinta johtuu niiden äveriäistä koristeista. Renkaat on varustettu 24 karaatin kultakoristeluilla ja italialaisen jalokivikauppiaan, Joaillier Priven tarkkaan valitsemilla timanteilla.

Autonrenkaiden myynnistä kerätyt tulot luovutetaan Mashable-sivuston mukaan hyväntekeväisyyteen. Kallempien renkaiden aikaisempi ennätys kuului Michelinin Bugatti Veyron -renkaille, jotka myytiin vaivaiseen 12.600 euron hintaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.