Mies järkyttyi kotiovellaan – kutsumaton vieras ei päästänyt sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Thaimaassa asuva Attanai Thaiyuanwong järkyttyi sunnuntaina palatessaan Nonthaburin kaupungissa sijaitsevaan kotiinsa. Talon ovella odotti nimittäin lähetystoimintaa suorittavia uskovaisiakin ei-toivotumpi vieras.

Jättiläismäinen varaani oli miehen kodin ovella, yrittäen selkeästi pyrkiä talon sisälle. Attanai teki kuten kuka tahansa samassa tilanteessa, ja kuvasi tilannetta kännykkäkamerallaan. Mies jakoi tilanteesta otetun kuvan ja videon Facebookissa.

– Kodissamme on Hia. Se on helvetin iso!, miesääni kuvailee videolla Coconuts Bangkok -sivuston käännöksen mukaan.

Hia-termillä tarkoitetaan Thaimaassa varaania, mutta se on maan kielessä myös yleinen kirosana. Varaanien uskotaan kuitenkin toisaalta tuovan paikallisessa kulttuurissa myös hyvää onnea. Niitä kutsutaankin myös Tua Ngern Tua Thong -nimellä, joka tarkoittaa hopeista ja kultaista eläintä.