Mies sai tietää tyttöystävänsä vaatekoon – ei uskonut silmiään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Benjamin Ashton Cooper auttoi hänen tyttöystäväänsä siivoamaan hänen vaatekaappiaan. Nainen heitti pois paljon vaatteita, joiden koko oli suurimmaksi osaksi XL. Mies alkoi ihmettelemään XL-kokoisia vaatteita, koska hänen mielestään ne eivät olleet isoja.

Cooper puki naisensa pois heittämät XL-kokoiset vaatteet ylleen ja otti itsestään kuvia. Mies julkaisi kuvat Facebook-sivuillaan ja ihmetteli miten vaatteet voivat olla kokoa XL. Mies ei ole omasta mielestään suuri eikä kukaan hänen kokoisensa nainenkaan ole.

Mies huomasi tyttöystävän vaatteiden perusteella, että jo vaatteiden koko aiheuttaa naisille paineita. Cooperin mielestä naisten vaatekoon ilmaisemiseen pitäisi keksiä jokin muu systeemi koska hänen mielestään on väärin, että naiset alkavat ajatella itseään suurina vain sen vuoksi, että joutuvat hankkimaan XL-kokoisella lapulla varustettuja vaatteita.