Pinsetit nielaissut lintu selvisi kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on päästy hämmästelemään röntgenkuvia ihmisistä, joiden elimistöön on päätynyt sinne kuulumattomia asioita. Nyt somessa on sen sijaan levinnyt kuva linnusta, joka on onnistunut nielaisemaan isokokoiset pinsetit.

Iso-Britannian Derbyshiressä sijaitsevaan RSPCA-eläinhoitolaan toimitettiin taannoin pienikokoinen naakka. Eläin oli nielaissut kokonaiset pinsetit, eikä eläinlääkäri Bev Panto uskonut röntgenkuvaa katsoessaan linnun selviytyvän.

Panton ennuste osoittautui vääräksi, sillä tunnin kestäneen leikkauksen jälkeen pinsetit onnistuttiin poistamaan naakan elimistöstä. On epäselvää, kuinka pihdit ovat käytännössä päätyneet eläimen elimistöön. RSPCA:n verkkosivujen mukaan on mahdollista, että lintu olisi vahingossa nielaissut pinsetit joilla sitä on yritetty ruokkia.

– Lintu vaikuttaa nyt hyvinvoivalta ja se syökin hyvällä ruokahalulla. Kyseisellä naakalla on selkeästi paha pinsettifetissi, joten meidän täytyy olla erityisen varovaisia ruokkiessamme sitä!, Bev Banto vitsailee.