Sukellusreissulle karu päätös – hai iski videolla jalkaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiaa ympäröivissä merissä ui tunnetusti runsain määrin haita. Tuoreella videolla nuori sukelluskalastuksen harrastaja joutuu lähikohtaamisiin vihaisen hain kanssa Australian länsirannikon tuntumassa.

Youtubessa julkaistulla videolla 19-vuotias Brad Vale sukeltaa mereen harppuuna kädessään. Pian nuori mies havaitsee hain, joka alkaa uimaan hänen ympärillään.

Brad ampuu haita harppuunallaan, joka suututtaa kalan toden teolla. Hai tarrautuu hampaillaan sukeltajaan kiinni, ja hetken ajan näyttää kuin hän olisi historiaa. Sukelluskalastaja onnistuu kuitenkin pääsemään irti hain otteesta ja uimaan pinnalle.

– Hai tarrautui kiinni mahaani. Yritin lyödä sitä aseellani, mutta kala päästi irti aika nopeasti, Brad Vale kuvailee Perth Now -lehdelle.