Näyttelijä otti Instagramin haltuun – pukeutuu supertähdiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nelikymppinen Tom Lenk on tunnettu hänen roolistaan Buffy, vampyyrintappaja -televisiosarjassa. Mies esitti sarjassa Adrew Wells -nimistä henkilöä. Nyt mies niittää mainetta Instagramissa hauskoilla kuvillaan.

Tom Lenk on pannut huumorinkukan kukkimaan ja itsensä likoomaan. Mies on pukeutunut tunnetuiksi julkisuuden henkilöiksi ja kuvannut sen jälkeen luomuksensa Instagramiin. Hän on saavuttanut melkoisen fanijoukon muutamassa viikossa.

Mies luo asunsa pikkurahalla kodin käyttöesineitä hyödyntäen. Kuviin on päässyt muun muassa Britney Spears, Katy Perry, Julianne Moore ja Sarah Jessica Parker. Hän matkii tunnettuja henkilöitä asentoja myöten niin hyvin, että naurulta ei voi välttyä.

Kuva, jonka Tom Lenk (@tommylenk) julkaisi

Video, jonka Tom Lenk (@tommylenk) julkaisi

Kuva, jonka Tom Lenk (@tommylenk) julkaisi

Kuva, jonka Tom Lenk (@tommylenk) julkaisi