Tupac-elokuvan ensimmäinen traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin ja arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Tupac Shakur on saamassa oman elämänkertaelokuvan. Demetrius Shippin tähdittämän elokuvan ohjaa legendaarinen musiikkivideo-ohjaaja Benny Boom.

All Eyez on Me kuvaa Tupacin nousua hiphopin suurnimiin, länsi- ja itärannakon räppäreiden riitoja ja tähden kuolemaa ampumavälikohtauksessa vuonna 1996. Elokuvan ensimmäinen teaser-traileri julkaistiin päivänä, jolloin Tupac Shakur olisi näyttänyt 45 vuotta.

Tupacia esittävän Demetrius Shippin ohella All Eyez on Me -elokuvassa nähdään The Walking Deadista tuttu Danai Gurira, Kat Graham ja Lauren Cohan. Notorious B.I.G.:n roolissa nähdään Jamal Woolard, joka esitti räppäriä myös vuonna 2009 ilmestyneessä Notorious-elokuvassa.