Beyoncen kaula-aukko käänsi katseet New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce julkaisi huhtikuussa Lemonade-nimeä kantavan kuudennen albuminsa. Levyn ilmestymistä mainostettiin etukäteen ainoastaan lyhyen, internetissä julkaistun videon muodossa. Pian Beyonce ja hänen aviomiehensä saattavat kuitenkin tarjoilla faneilleen jälleen uutta musiikkia yhdessä.

Eilen Beyonce ja Jay-Z kuvattiin New Yorkissa saapumassa toimistolleen. Beyoncen kukkamekko oli varustettu näyttävällä kaula-aukolla.

Beyoncen Lemonade-kappale herätti kohua pariskunnan avio-onneen ilmestyneihin säröihin viitanneiden sanoitusten vuoksi. Sorry-kappaleessa Jay Z:n vihjataan pettäneen Beyoncea Becky-nimisen ”hyvähiuksisen” naisen kanssa. Page Six -sivuston mukaan Jay Z ja Beyonce eivät halua kommentoida asiaa haastatteluissa, vaan tulevat käsittelemään sitä musiikissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash