Bloggaaja arvostelee McDonald’s-ravintoloita ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokablogia pitävät arvostelevat ravintoloita yleensä todella monipuolisesti valikoimalla ruokapaikkoja laidasta laitaan. Travelling McD’s -nimistä blogia pitävä mies kertoo kuitenkin eri maiden McDonald’s-ravintoloiden McSpecials-nimisistä erikoisannoksista, jotka vaihtelevat melko paljon keskenään.

28-vuotias kanadalainen James McGowan on ottanut elämäntehtäväkseen arvostella jokaisen McDonald’s-ravintolan vaihtuvat erikoisannokset. McGowan on tähän mennessä arvostellut jo 53 maan pikaruokaravintolan erikoisannokset, jotka kuvastavat jonkin verran aina maata, jossa McDonald’s sijaitsee.

McGowan on maistellut todella erikoisia aterioita matkustellessaan ympäri maailmaa. Viimeisimpänä mies on arvostellut Japanin Sapporossa sijaitsevan McDonald’s-ravintolan paljon uutisoidut McChocolate Potato -ranskanperunat, jotka on nimensä mukaisesti kuorrutettu suklaalla.