Eläinlääkärin ihastuttava teko – syö häkissä pelokkaan koiran seurana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Granite Hills Animal Care -eläinlääkäriasema on julkaissut netissä ihastuttavan videon eläinlääkärin ja hylätyn koiran yhteisestä ruokailutuokiosta Elbertonissa, Georgiassa. Eläintenpelastusorganisaation pelastama Graycie oli toimitettu lääkäriin tarkistuksia varten.

Kaltoinkohdeltu koira oli arka eikä se selvästikään kyennyt luottamaan ihmisiin. Pelokas koira ei edes suostunut syömään ruokaansa ahdistukseltaan. Sitten yksi eläinlääkäreistä keksi tavan auttaa hännänheiluttajaa. Mies nimittäin meni ruokakuppien kanssa istumaan Graycien häkkiin.

Eläinlääkäri Andy Mathis meni syömään aamupalansa koiran seuraksi. Hetken ihmettelyn jälkeen Graycie uskaltautui ruokakupille ja se alkoi syödä sille tarjottua ruokaa. Läheisyys ja hellyydenosoitukset saivat Graycien tulemaan ulos kuorestaan.

Siitä lähtien Mathis on syönyt aamupalaansa ja lounasta Graycien seurassa. ABC News -kanavan mukaan hoitajat huolehtivat hylätystä koirasta siihen asti, että se on oppinut jälleen luottamaan ihmisiin. Sen jälkeen Graycielle aiotaan etsiä uusi koti.