Isä löysi taaperon heikkouden – yksi hitti ylitse muiden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gregory Pierre-Louis -niminen perheenisä on huomannut, että hänen puolivuotiaalla pojallaan on yksi heikkous, joka saa vauvan mielen muuttumaan hetkessä surullisesta iloiseksi. Aina kun mies alkaa soittamaan Gregory Dominique -nimiselle pojalleen Jackson 5 -yhtyeen musiikkia poika alkaa tanssimaan mukana.

Musiikki vie monet lapset mennessään, minkä vuoksi ei ole ihmekään, että vauvaa kokee tarpeen heilutella päätään rytmikkään ja iloisen Jackson 5 -yhtyeen ABC-nimisen kappaleen tahtiin. Isän julkaisemalla videolla isä ja poika makaavat sängyllä ja kuuntelevat kyseistä kappaletta yhdessä.

Kappale ei ehdi soida kovinkaan pitkään, kun puolivuotias poika alkaakin jo tanssimaan sen tahtiin. Poika heiluttelee isänsä tavoin päätään puolelta toiselle musiikin mukana, ja hän selkeästi nauttii hyväntuulisen musiikin kuuntelemisesta.