Kananmunasta paljastui oksettava näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sydneyssä asusteleva australialaismies on julkaissut netissä kuvan keittämästään kananmunasta. Julkaisussaan mies kertoi, että kuorien alta oli paljastunut näky, joka oli saanut hänet voimaan pahoin. Keitetyn munan sisällä oli nimittäin kuollut tipu.

Mirror-lehden mukaan mies jakoi kuvan Woolworths-kauppaketjun Facebook-sivuilla ja hän kertoi olevansa kauhistunut siitä, että asiakkaille on myyty kananpoikia sisältäviä kananmunia. Mies kertoi, että häntä järkytti ajatus, että hän oli tietämättään keittänyt pientä tipua.

Kauppaketjun edustaja vastasi miehen viestiin nopeasti ja pyysi hänen yhteystietojaan asian selvittämiseksi. Sen lisäksi, että mies menetti ruokahalunsa keitetyn kananpojan takia ovat myös muut kuvan nähneistä pitäneet näkyä kammottavana.