Kylie Jenner teki pilaa turbohuulistaan: ”Lentäkää pois huuleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on tunnettu muhkeista huulistaan, joita varten tehtyjä toimenpiteitä Jenner ei suostunut aluksi myöntämään. Jenner oli arka puhumaan ulkonäkönsä dramaattisesta muutoksesta ja väitti, että huulet on vain piirretty isommiksi tai paisutettu juomapullon imutekniikan avulla.

Lopulta totuus Jennerin huulista kuitenkin paljastui ja kävi ilmi, että muhkeat huulet eivät olleet pelkän meikin ansiota. Jenner oli ottanut huuliinsa täyteaineita, minkä kanssa kaunotar näyttäisi nykyään olevan niin sinut, että pystyy jo vitsailemaankin asiasta.

Kylie Jenner tiedostaa sen, että hänen kasvojensa ulkonäkö on muuttunut todella paljon pienen ajan sisällä. Jenner on julkaissut itsestään hänen Instagram-tilillään hauskan kuvan, jossa muhkeat huulet lentävät valkoisten siipien kanssa pois naisen kasvoilta paljastaen Jennerin vanhat kapeammat huulet.

fly away my friend

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

waves don't die baby

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi